Svendborg Sunds Sejlklub

Svendborg Sunds Sejlklub (SSS) er en aktiv sejlklub, som favner bredt i sejlsporten og er båret frem af mange engagerede og entusiastiske medlemmer.
Vi pryder os med titlen som Danmarks ældste sejlklub, stiftet i 1866 og mener selv, at vi er placeret på den skønneste plet i Det Sydfynske Øhav.

SSS fører lange stolte sejlsportstraditioner videre med en bred vifte af aktiviteter:

• Ungdomssejlads med optimistjoller, Zoom8, FEVA og Hobie Cat 16.
  • Liga-hold i Sejlsportsligaens 1. division
  • H-både med sejlerskole for voksne “ny-sejlere”, pigesejlads og delebåds-ordning.
  • Fælles tursejlads for kølbåd – Pinse- og efterårstur.
  • Ugentlige onsdagssejladser for kølbåde i sommerhalvåret.
  • Aktiv OK-jolle gruppe i egne joller og med en nyindkøbt OK-jolle til udlån for klubmedlemmer.
  • En aktiv gruppe Wayfarer-joller med base i sejlklubben.
  • Årligt 2-3 kapsejlads stævner – kreds-, klasse- eller DM-mesterskaber.
  • Svendborg Classic Regatta – som medarrangør.
  • Sociale arrangementer – stander op/ned, nytårskur, Sankt Hans Bål og fællesspisning m.m.

Sejlklubben har ca. 340 medlemmer, heraf  65-70 ungdomsmedlemmer.
Klubben har over 40 fartøjer – joller, kølbåde og følgebåde.
Det hele med base ved vores klubhus Strandgården med omkringliggende arealer lige ned til Rantzausminde Havn.
Det fås ikke meget bedre!…

Aktiviteterne drives frem af mange engagerede medlemmer og understøttes af Svendborg Kommune og en række gavmilde sponsorer og venner af sejlklubben.

Notice: Undefined index: window_height in /var/www/vhosts/sss.dk/httpdocs/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/fixed-menu.php on line 26

Bekræft din e-mail adresse