Sejlerskole i Svendborg Sunds Sejlklub.

Sejlerskolen er for dem der gerne vil blive fortrolig med at færdes på vandet. Dem der gerne vil lære at sejle en sejlbåd. På kurset lærer du hvad der er op og ned og frem og bagud og styrbord og bagbord på en sejlbåd, samt du får grundpakken i at begå sig på vandet. Undervisningen i sejlerskolen foregår i et roligt tempo med en god “tone” ombord, hvor alle kan være med.

Grundpakken.

På Svendborg Sund Sejlerskole bliver du oplært i “grundpakken” som gør dig i stand til at færdes sikkert på vandet. I forbindelse med Svendborg Sunds Sejlerskole er der en masse begreber som man med fordel kan lære sig idet de også indgår som en del af den teoretiske del af Duelighedsbevis.

Vidensgrundlaget fremgår af den udleverede bog: “Gast, kom godt igang med sejlads” fra Dansk Seljunion.

Kurset sigter mod at den enkelte sejler kan gå til prøve i den praktiske del af duelighedsprøven – alle har bestået de sidste mange år.

Sejlerskolen i Svendborg Sunds Sejlklub benytter klubbens H-båd og J70-både med erfarne instruktører.

2024 er planen 11 ugers sejlads + 1 dag til prøve. Vi sejler tirsdage og torsdage fra kl 18, i uge 19-25 og igen i uge 32-36. Du aftaler med instruktørerne hvilken dag.

H-båden klargøres af onsdagskapsejladspigerne og delebådsfolkene og instruktørerne. J-70erne klargøres af klubben. Du skal være med til at klargøre båden før hver lektion så du til sidst vil være i stand til at sejle en tur med ikke sejlkyndige personer.

Prisen for undervisningen er 1650 kroner, som dækker sejlads og en teoribog. Hvis du vil til den praktiske prøve af duelighedsbeviset, så koster det 300 kroner oven i.
Du skal også være medlem af sejlklubben, indmeldelse her https://sss.dk/klubben/bliv-medlem/

Tilmeld dig sejlerskolen 2024 nedenfor: 

Tilmelding sejlerskole 2024
Medlemsnavn
E-mail adresse
Telefon
Praktisk del af duelighed

 

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse