Alene rundt i Øhavet. NYT, NYT, NYT

Da den planlagte sejlads blæste væk, forsøger vi igen at sejle årets første kapsejlads fra Svendborg Sunds Sejlklub, fredag den 5. juni, det er grundlovsdag!!

Singlehandsejladsen tager udgangspunkt fra Rantzausminde Lystbådehavn. Vi mødes* kl 9 til skippermøde på Strandgården, og de første både sendes afsted umiddelbart efter. De mindste både starter først, og der startes efter DH-mål. Sejladsledelsen vælger en bane der går rundt mellem øerne, der under hensyntagen til vind og vejr sigter på at alle er tilbage ved 17-18 tiden.

Alle både kommer så i mål samtidig – i teorien- sidst på eftermiddagen. Efter velfortjent moleøl* hjælpes vi ad med at lave en udsøgt sejlermiddag som indtages på Strandgården*. Præmieoverrækkelse foretages i løbet af aftenen når vi har styr måltagningsrækkefølgen.

* Coronasituationen kan betyde at vi må ændre lidt på arrangementet. Hvis det fortsat ikke er tilladt/tilrådeligt at samles, vil skippermødet blive afholdt på VHF eller lign. Moleøl, og middagen bliver så ikke gennemført. Vi følger situationen og tilretter arrangementet efter forholdene, men satser bestemt på at gennemføre sejladsen.

Deltagergebyer er kr. 350, der naturligvis reguleres hvis det ikke bliver muligt at gennemføre forplejningen. Deltagergebyr opkræves senere.

Yderligere oplysninger fåes hos Kjeld Hansen tlf 2168 5536, eller mail kapsejlads@sss.dk

Se artikel i Minbaad: https://minbaad.dk/nyhed/archive/2019/02/may/article/mange-kursandringer-vil-udfordre-solosejlerne-i-alene-rundt-i-ohavet/

Her finder du tilmelding og SB

Tilmelding Alene rundt i Øhavet
Deltagergebyr

Tilmeldte

Navn Bådtype Sejlklub
Erik Lundbye H-båd SvA
Søren Therkelsen Gib Sea 362 RS
Mads Groth X-79 SSS
Thomas Nielsen x-99 SSS
Lars Bræstrup Nordisk Folkebåd SVA
John Groth Dehler 34 SSS
Kjeld Hansen Scankap 99 SSS
Poul Rose Hanse350
Steen Egedesø Impala 27 TSK
Hugo Nøddelund Dehler 35 NSL
Henrik Snitker Impala 27 TSK
mads kirchheiner folkebåd sss
Johan Søgaard Hoff Impala 27 Kaløvig
Lars Chr. Nielsen Impala 27 SSS
Mikkel Frederiksen Odder 22 Tsk
Erik Lundbye H-båd SvA

Facebook

Notice: Undefined index: window_height in /nas/content/live/sssdk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/fixed-menu.php on line 26
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse