J70 sponsorer

Købet af Svendborg Sunds Sejlklubs første J70ér er blevet muligt på baggrund af støtte fra henholdsvis VELUX FONDEN og Fonden for Fynske Bank.

Om VELUX FONDEN:

VELUX FONDEN er en almennyttig fond, der støtter aktive ældre, øjen- og aldringsforskning samt humanvidenskabelige, kulturelle, sociale og miljømæssige formål for at fremme det danske demokratiske samfund på et oplyst, inkluderende og bæredygtigt grundlag. I 2021 uddelte VELUX FONDEN 335 millioner kroner.

VELUX FONDEN er stiftet i 1981 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

Du kan læse mere om VELUX FONDEN her.

Om Fonden for Fynske Bank:

Fonden for Fynske Bank har ét overordnet formål:

At gøre vores lokalområde lidt dejligere at bo i

I Fonden for Fynske Bank vil vi gerne være med til at gøre vores lokalområde til et dejligt sted at bo. Alene sidste år donerede vi 15 mio. kr. til lokale tiltag og initiativer. Alt sammen til glæde og gavn for alle os, der bor og arbejder her.

Du kan læse mere om Fonden for Fynske Bank her.

Facebook

Notice: Undefined index: window_height in /nas/content/live/sssdk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/fixed-menu.php on line 26
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse