“vi er her for hyggen og for fællesskabet – derfor skal det være hyggeligt at komme til sejlads”

I Svendborg Sunds Sejlklub er der plads til sejlere på alle niveauer. Vi søger at skabe et godt socialt samvær og glade sejlere.

Klubben råder over de joller som der sejles i. Man lejer sin jolle for en sæson, hvor man så har ansvaret for den og kan sejle den til træning og kapsejladser. Der er også mulighed for at låne våddragt og redningsvest, så det er altså ikke så stor en udgift at komme igang.

Træning er torsdag aften, på fanen træning er der information om de forskellige typer af hold. Det er trænerne der afgør hvilket hold man som sejler passer ind på. Det sker i dialog med sejleren selv og dennes forældre. Børnene er velkommen fra børnehaveklasse alderen hvor de kan starte ud som krabbebørn, eller springe direkte i en optimist jolle – det sker i trygge omgivelser med trænerne tæt på.

Ud over trænerene, som er frivillige, giver alle en hånd med. Brovagt går på skift mellem forældrene, ligesom der er behov for hjælp med klargøring af følgebåde og kagebagning. Der bliver lavet en plan (ligger under “Dokumenter”) så man kan se hvem der har tjansen i en given uge.

Som ny forælder kan det ofte virke forvirrende i starten, men bare rolig du bliver ikke sat til opgaver på første dagen. Vi har lavet en guide (velkomtsmappen) som skulle svare på de fleste spørgsmål…. Er der andet så kan Jeppe hjælpe, ligesom de fleste af de “gamle” forældre

– der er altid kaffe på kanden (og te) samt hyggeligt socialt samvær mens ungerne er på vandet.

Du melder dig ind i klubben her:

I bedes melde jer ind i Svendborg Sunds Sejlklub junior og ungdomsafdelings Facebookgruppe ” SSS Ungdom“, som bruges som kommunikationsplatform.

Junior og ungdomsafdelingen forbeholder sig ret til at publicere billeder af de unge sejlere uden yderligere tilladelse.

Vi glæder os til at have det sjovt på vandet sammen med dig!

Kontaktinformation til Svendborg Sunds Sejlklubs junior og ungdomsafdeling:

Jeppe Malmmose

Mail: ungdom@sss.dk

Tlf.: 22 44 86 76

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse