TRÆNING

Der er træning torsdag aften ved strandgården. Skippermøde er kl 1700. Sejlerne skal være omklædt og jollen skal være klar. Øvede optimisters joller skal ligge klar i vandet ved broen før skippermødet starter. Feva og Zoom8 står klar til at sætte i vandet hvis der ikke er plads ved broen. Når de er væk sættes resten af jollerne i vandet. Hjælp hinanden så vi får udnyttet tiden – det er sjovest ude på vandet.

 

HOLDLISTE

Krabbehold: For de kommende sejlere, i førskole og børnehaveklasse alderen. Vi hygger i vandkanten med vandkikkert og kajakker. Der er fælles ture med træner i følgebåden så man kan se hvordan træning foregår uden for havnen. Fokus er på at lære at færdes på havnen, at være tryg i miljøet og lære basale søsikkerhedsregler

Diplomsejler: Her lærer du at sejle. Vi har halvsejl som kan benyttes i starten så er båden nemmere at tumle selv. Træning foregår som i havnebassinet eller i umiddelbar nærhed på de rigtig gode dage. Du lærer hvad de enkelte dele hedder på jollen, grundlæggende søsikkerhed, de vigtigste knob , vigeregler og lidt om vind og vejr.

Optimist let øvede (C-sejler): Du har nu lært de mest basale ting og vil gerne lære mere. Vi øver nu på at sidde rigtigt i båden – trimme sejlet og basis kapsejlads regler. Fokus er stadig på at have det sjovt, men det må gerne gå lidt stærkere.

Optimist øvede (B/C sejler): Vi optimerer på sejlegenskaberne, træner kapsejlads og -regler. Det skal være sjovt men det skal også gå stærkt.

ZOOM8: For dem der er blevet for store til optimisten eller vil prøve noget andet er dette et alternativ. Fokus er her som for de øvede optimister at optimere sejlegenskaber, træne kapsejlads og -regler.

FEVA XL: Er du træt af st sejle alene – og vil prøve kræfter med flere sejl og dermed flere muligheder, så er Feva træning en god mulighed. Vi træner sammen med optimist øvede og ZOOM8. Man skal lære at sejle sammen og kunne arbejde to om at få jollen til at sejle mest optimalt. Fokus på at optimere sejlegenskaber, træne kapsejlads og -regler.

Kapsejlads: Alle kan deltage i kapsejladser (med undtagelse af krabberne). Det er sjovt og lærerigt – en kapsejlads giver rigtig mange timer i jollen og man har dermed god mulighed for at lære en masse. De er delt op efter niveau så man sejler mod nogen har samme erfarings niveau. Som C sejler kan trænerne hjælpe på banen og man kan sejle med halv sejl hvis der er for meget vind. Oprykning til B sejler sker i samråd med træner. Det er bare om at komme afsted, info i kalenderen aftal indbyrdes om kørsel osv.

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse