Gå til sejlads

Er du til fællesskab, frisk luft og sejlads så er der plads til dig i Svendborg Sunds Sejlklub.

Tilmeldingen til årets sejladsaktiviteter er åben og der er noget for en hver smag og alder.

For alle aktiviteterne gælder det, at du skal være medlem af sejlklubben – og derefter kan du tilmelde de enkelte aktiviteter.

Du melder dig ind i Svendborg Sunds Sejlklub her: 

Når du er meldt ind i klubben kan du tilmelde dig en af de øvrige aktiviteter, som du finder her under.

Prøvesejlads:

Er du helt ny inden for sejlads eller vil du gerne lige fornemme hvad Svendborg Sunds Sejlklub er for en størrelse, så tag med på en prøvesejlads i en af klubbens J70ér. På turen er der en erfaren instruktør, som tager dig en tur på sundet og fortæller om livet og mulighederne i klubben.

Du er velkommen til at deltage uden at være medlem af sejlklubben, men vi håber, at du efterfølgende har lyst til at blive medlem.

Du finder datoer, info og tilmeldingsmodul her: Prøvesejlads 

Ungdomssejlere:

SSS har et bredt tilbud af joller og aktiviteter for ungdomssejlere.

Info om ungdomsafdelingen finder du her: Ungdomssejlere

Bemærk, at du som ungdomsejler KUN skal meldes ind i klubben for at kunne starte.

Seniorsejlere:

For seniorsejlere er der flere muligheder for at komme på vandet, uanset om du har solid erfaring eller om du er ny på vandet.

Se mulighederne her under:

Sejlerskole

Stedet for sejlere, som gerne vil lære at sejle og eventuelt afslutte sæsonen med et duelighedsbevis i praktisk sejlads. Forløbet strækker sig over hele sæsonen og foregår i et afslappet miljø, hvor der er plads til alle.

Mere info og tilmelding finder du her: Sejlerskole

Når du går på sejlerskolen er du automatisk tilmeldt J70 sejlads og kan deltage i aktiviteterne. Hvis du vil  være bådfører på en af J70érne skal du være godkendt først af en fra J70 gruppen. 

J70 sejlkursus

Kurset er for sejleren, der vil lære det grundlæggende i sejlads. Kurset foregår i klubbens J70 både og løber over 4 aftener. Når du er færdig med kurset er du klar til at være gast på andre både, hvor du med tiden bliver mere erfaren og med tiden kan blive godkendt som bådfører og selv sejle ud med din egen besætning.

Bemærk at du ikke nødvendigvis bliver klar til at stævne ud med din egen båd efter kurset. Kurset er et helt basis kursus, hvor du bliver fortrolig med at være gast på en båd.

Mere info og tilmelding her: J70 sejlkursus

Når du har gennemført kurset kan du fortsætte i J70 sejlads, hvor du kan deltage i alle J70 aktiviteterne hele året. Under kurset bliver du introduceret til klubbens øvrige sejladsaktiviteter, så du kan komme med på vandet.

J70 sejlads

Har du erfaring med sejlads og vil gerne ud at sejle J70, så skal du tilmelde dig J70 sejlads.

Når du er tilmeldt kan du sejle alt det du vil hele året. Bemærk, at hvis du vil sejle som bådfører, så skal du godkendes af en fra J70 gruppen inden du stikker til søs.

Du tilmelder dig J70 sejlads her:J70 sejlads

Delebåd

Har du erfaring med sejlads er der mulighed for at få en andel i en af klubbens H-både. Som andelshaver aftaler du med de andre andelshavere, hvornår du kan bruge båden.

Mere info og tilmelding finder du her: Delebåd

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse