Sejlerskole i Svendborg Sund Sejlklub.

Sejlerskolen er for dem der måske ikke er vant til at færdes på vandet. Dem der gerne vil lære at sejle en sejlbåd. På kurset lærer du hvad der er op og ned og styrbord og bagbord på en sejlbåd, samt du får grundpakken i at begå sig på vandet. Undervisningen i sejlerskolen foregår i et roligt tempo med en god “tone” ombord, hvor alle kan være med.

Kurset sigter mod at den enkelte sejler kan gå til prøve i den praktiske del af duelighedsprøven – alle har bestået de sidste par år.

Sejlerskolen i Svendborg Sejl Klub benytter klubbens H-både og med erfarne instruktører.

I 2020 er planen 11 ugers sejlads + 1 uge til prøve. Vi sejler i uge 19-26 og igen i uge 33-36.

Vi forventer, at du deltager i klargøringen af bådene når de skal sætte i vandet. Dette indebærer, at du møder op 1-2 eftermiddage og er med til at gøre bådene klar, sammen med de andre brugere bådene (onsdagskapsejladspigerne og delebådsfolkene). Ligeledes vil du være med til at klargøre båden før hver lektion så du til sidst vil være i stand til at sejle en tur med ikke sejlkyndige personer.

Prisen for undervisningen er 1400 kroner, som dækker sejlads og en teoribog. Hvis du vil til den praktiske prøve af duelighedsbeviset, så koster det cirka 300 kroner oven i. Du skal også være medlem af klubben: kr.:550.

Der vil være mulighed for at sejle mandag, tirsdag eller torsdag. Fortæl os hvilken dag der passer dig bedst og lidt om dig selv. Så vil vi, så vidt det er muligt, forsøge at tilgodese dine ønsker.

Tilmeld dig sejlerskolen nedenfor:

Tilmeldingen er desværre lukket for 2021

Facebook

Notice: Undefined index: window_height in /nas/content/live/sssdk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/fixed-menu.php on line 26
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse