Klubudvikling

24-03-2019

Du er en del af en succes.

For en uge siden inviterede bestyrelsen i Svendborg Sunds Sejlklub til udviklingsmøde. En ambitiøs invitation som skal bidrage til at gøre Svendborg Sunds Sejlklub til en attraktiv sejlklub i Svendborg. En klub som man er glad og stolt over at være medlem af og som summer af aktivitet.

Og hele 25 medlemmer brugte søndag eftermiddag på at bidrage med gode ideer til, hvordan klubben skal nå det mål. Et antal som imponerede hele bestyrelsen.  Et antal som var mere end bestyrelsen havde håbet på. Et antal som vidner om en klub, som har succes. En klub som duer en del af og som har brug for dig.

Bestyrelsen har nu med hjælp fra en repræsentant fra DGI Fyn samlet ideerne og på bestyrelsens møde onsdag blev resultatet diskuteret.

Resultatet er, at bestyrelsen gerne vil det hele. Flere fede aktiviteter og mere liv i klubben.

Men faktum er, at alle de gode forslag og ideer er mere end bestyrelsen selv kan klare at føre ud i livet.

For hvad du måske ikke ved, så er der i dag flere grundlæggende udvalg i klubben, som ikke har nogen medlemmer og som derfor står tomme. Udvalg som ”plejer” at lave og løse grundlæggende opgaver er ikke blevet genbesat og hvis opgaver bestyrelsen i dag knokler for at udføre, for at tingene skal være, som de ”plejer”. Og skal alle de gode nye ideer, som kom på bordet i søndags, blive til virkelighed og skal dagligdagen i klubben køre videre, så er der brug for flere kræfter.  Og her kommer du ind i billedet.

Tag det roligt ☺ Det kræver faktisk ikke så meget.

Bestyrelsen har lavet en liste over de opgaver og udvalg der skal til for at klubben som minimum kan fungere og derefter begynde at udvikle sig.

Kig på listen – se hvor du har dine interesser og hvor du kan passe ind.

Har du lyst til at give et nap med på en af opgaverne så gi´ lyd. Det vil blive modtaget med kyshånd og du vil til gengæld opleve en større del af det fantastiske fællesskab i Danmarks bedst beliggende sejlklub. Svendborg Sunds Sejlklub.

Og hvis du i dag er en af dem, som allerede trækker et stort læs i Svendborg Sunds Sejlklub, men som ikke sidder i et udvalg. Så gør bestyrelsen den tjeneste at gå ind i et udvalg eller dan et udvalg, så arbejdet bliver struktureret. Det betyder måske ikke så meget for dig og det arbejde du allerede ligger i klubben, men det vil betyde meget for bestyrelsen, så de ved, hvem der gør hvad og hvem de skal referere til. Samlet vil det betyde, at vi alle har en bestyrelse, som fortsat vil knokle for klubben – også efter næste generalforsamling ☺

Du kan se listen ved at klikke her eller kontakte bestyrelsen hvis du har spørgsmål.

Vi ses på Strandgården

Bestyrelsen for Svendborg Sunds Sejlklub

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse