Standerskifte, klubudvikling og efterårsnyt

14-10-2024

Sejlsæsonen lakker mod enden, men der er fortsat masser af aktiviteter i Svendborg Sunds Sejlklub

Sæt X i kalenderen for lørdag d. 26. oktober 2024:

Klubmesterskab for OK-joller og Wayfarerjoller

Standerskifte kl. 15:00 på Strandgården

Fællesspisning kl. 18:00 på Strandgården

Teoriundervisning i SSS
Teoretisk Duelighedsteoriundervisning starter op mandag d. 28. oktober

Ungdomsafdelingens teori og vinteraktiviteter starter op ultimo oktober.

SSS Klubudvikling 2024-2025
Der er klubudviklingsaften onsdag d. 20. november 2024 – i år med fokus på aktiviteter for 2025.
Læs mere om klubudviklingsaftenen på url:
https://sss.dk/aktiviteter/klubudviklingsaften/

Vintersejlads
Ungdomssejlerne, OK-jollerne, wayfarerjoller og J70 fortsætter med vintersejlads, når vejr og vind tillader det.

Voksenjoller på jollepladsen skal tages hjem inden 1. november
Voksenjoller, der ikke aktivt er tilmeldt vintersejlads skal køres hjem / køres til vinteropbevaring og være væk fra arealerne senest 1. november 2024.

Status på Strandgårdens omklædningsrum & anretterkøkken
Svendborg Kommune er ved at lave en plan for en forbedring af omklædningsrummene – det er svært at lave en rigtig god løsning for de økonomiske midler, der er til rådighed, men forholdene bliver lidt bedre end de har været. Mere information følger. En mere langtidssikret løsning i forhold til mere tidssvarende omklædnings og baderum kommer til ske i en anden proces.

Det er forventningen, at omklædningsrum og badeforhold er forskønnet/forbedret inden årskiftet, mens det først bliver i foråret 2025 at vi kigger på et tiltrængt løft af anretterkøkkenet.

Status på lokalplan for Rantzausminde Havn
Svendborg Sunds Sejlklub er som del af Brugerudvalget for Rantzausminde Havn indkaldt af Svendborg Kommunes Planafdeling til det første møde ultimo oktober/ primo november om proces for lokalplanen, herefter planlægger vi en proces for involvering af sejlklubbens medlemmer i forhold til kortlægning af eventuelle fremtidige behov på Rantzausminde Havn.

Bestyrelsens aktiviteter
Bestyrelsen for SSS har løbende holdt bestyrelsesmøder med fokus på klubbens drift, og bestyrelsen er ved at gøre klar til generalforsamling i februar 2025.
I forbindelse med de nye vedtægter, der træder i kraft d. 1. januar 2025 skal vælges en ny type bestyrelse på seks personer, hvor der i dag er en bestyrelse af udvalgsformænd.
I bestyrelsen vil fokus være på sejlklubbens rammevilkår, koordination og økonomi samt samarbejde med omverdenen, mens udvalgene fokuserer på planlægning og gennemførsel af sociale og sejladsnære aktiviteter.

I efteråret 2024 er Christian Hammerich og Per Edal Petersen udtrådt af bestyrelsen af forskellige årsager, ligesom Rasmus Bergman Fabrin har meddelt, at han ved generalforsamlingen fratræder posten som næstformand for at fokusere på genoplivning af et egentligt kapsejladsudvalg i SSS. Der er generelt med vedtægtsændringen en personkabale i forhold til bestyrelsesposter og udvalgsposter, som bestyrelsen arbejder med frem mod generalforsamlingen. Er man nysgerrig på bestyrelses- eller udvalgsarbejde så tag endelig fat i Jacob via email formand@sss.dk eller mobil 2013 1434.

Ligesom sidste år vil hvert udvalg igen i år blive bedt om at udfylde en skriftlig skabelon for deres udvalgsarbejde til beretningen for SSS 2024, sådan at klubbens mange aktiviteter beskrives.

Øvrige mødeaktiviteter
Svendborg Sunds Sejlklub var vært i oktober 2024, da Sejlsport Sydfyn blev genoplivet – der var inviteret 10 sejlklubber/bådelaug og der var deltagelse af Svendborg Amatør Sejlklub, Rudkøbing Sejlklub, Faaborg Sejlklub, Lundeborg Sejlklub, Thurø Sejlklub. Mødet var en succes og næste møde er aftalt til 27. februar 2025.

I regi af Brugerudvalget for Rantzausminde Havn har Svendborg Sund Sejlklub været til et rigtig godt møde med Svendborg Havn, hvor der blandt andet er fokus på rennovering af bro 1 og bro 10 samt havneområdets udvikling generelt.


Foto fra Strandgården, onsdagstræning for joller i oktober 2024.

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse