SSS i Sejlsportsligaen

26-11-2019

Klubbens sejlsportsligahold sluttede på en flot 9 plads i dette års sejlsportsliga. Klubbens hold, som går under navnet ”Team Sef Energi”, havde store forventninger til denne sæson. I sæson 2017 lykkedes det Team Sef Energi at sejle sig op fra 2. division til 1. division. I sæsonen 2018 var målet at holde klubben oppe i 1 division. De 15 bedste hold får lov at blive i 1 Division; dette lykkedes.

Forventningerne til 2019 blev skruet op. Holdet fik arrangeret mere træning mod nogle af de andre hold fra Sejlsportsligaen, heriblandt Kaløvig og Århus. Forventningerne blev derfor skruet ekstra op. Målet for denne sæson blev at Svendborg skulle sejle sig op i den gode halvdel. I løbet af sæsonen viste holdet rigtig gode takter. I mange sejladser var holdet med helt fremme i toppen og præsterede podieplaceringer, men svingene præstationer gjorde at holdet ikke kunne holde sig med helt i toppen.

Efter 4 stævner spredt udover Danmark sluttede holdet på en velfortjent og flot 9 plads i 1. division i Sejlsportsligaen. Dette indfrier holdets mål om at komme op i den gode halvdel i 1. division.

Vinteren skal bruges på mere træning og forberedelse af næste sæson, for at kunne opretholde den opadgående kurve og derved præsterer endnu bedre i sæsonen 2020. Holdets udvikling kan følges på https://www.facebook.com/TeamSEFEnergi/

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse