Nytårshilsen: Velkommen 2024!

30-12-2023

Velkommen til sejlsportsåret 2024 

Efter et særdeles stærkt 2023 – læs eventuelt nyhedsbrevet fra december 2023 her – kan vi tillade os at se optimistisk frem mod 2024.

Bestyrelsen er i arbejdstøjet med første bestyrelsesmøde i 2024 allerede d. 3. januar – og der er Nytårskur for alle medlemmer d. 7. januar kl 13, sådan at vi kan mødes og ønske hinanden et rigtig godt nytår.

Forventningerne til 2024  
Der er rigtig mange gode aktiviteter at se frem til i 2024, og jeg glæder mig over udviklingen, kontinuertiteten og konsolideringen af Svendborg Sunds Sejlklub. Vi er stærke sammen i SSS!

Stort set hver eneste ugedag i sejlsæsonen er der aktiviteter på sundet og på Strandgården – mange ligger et stort frivilligt engagement, sådan at vi lykkes med at videreføre klubbens stolte eksistens som en aktiv idrætsforening med en masse gode tilbud, der byder på naturoplevelser, fællesskab og konkurrence på alle niveauer.

Vi er igen i 2024 værter for både lokale stævner, nationale klassestævner og mesterskaber, og således bidrager vi igen i det kommende år til endnu et aktivt år i dansk sejlsport.

Vi går således på alle måder mod lysere tider, og jeg glæder mig til det hele!

Vi holder kursen i 2024!

Hermed sender jeg alle de bedste ønsker om et forrygende nytår til alle – både til vands og til lands!

Vi ses i 2024 med sejlsport i i hjertet, saltvand i sjælen og smil på læben til aktiviteter på sundet, en hjælpende hånd i slæbestedet, en snak i cockpittet – og i særdeleshed i et skønt fællesskab på og omkring Strandgården!

Jacob Jensen
formand@sss.dk

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse