Kapsejladssæsonen er i gang

09-05-2023

Kapsejladssæsonen er i gang.

Du kan fortsat nå med til onsdagssejladserne, som startede op 3. maj – husk, at det er ikke nødvendigvis dem som kommer først, der har det sjovest, så kom og sejl med.

 

Tåsinge Rundt og Alene Rundt i Øhavet sejles i næste weekend – det er to kapsejladser i det fineste farvand, uanset vind og vejr. Du skal være hurtig, hvis du skal nå en eftertilmelding.

 

I Kristi Himmelfartsdagene 18. maj – 21. maj er Svendborg Sunds Sejlklub vært for det meget store Ligastævne for J70 Sportsbåde. Strandgården vil igen i år være et et tætbefolket leben af landets dygtigste sejlere, tilskuere og mange af klubbens medlemmer er aktive som hjælpere. Der sejles intensivt race lige ude foran havnen, kom endelig forbi for at kigge og snakke kapsejlads.

 

Jollesejlerne i SSS har trænet flittigt i vinter og forår, hvilket kan se af de første kapsejladsresultater.

OK-jollesejlerne har DM på hjemmebane i august, og de er begyndt at teste formen af mod konkurrenterne. Ved “Break The Ice Cup” i Skælskør vandt Anders Gerhart, og ugen efter ved “Aarhus Spring Regatta” i Kaløvig vandt forsvarende Danmarksmester Jens Eckhardt. De øvrige OK-jollesejlere fra SSS leverede flotte resultater ved begge stævner, så OK-jollerne sejlerne fra SSS er igen i år med til at præge konkurrenceniveauet i OK-jolleklassen.

Også Hobiecatsejlerne fra SSS vandt ved “Aarhus Spring Regatta” i Kaløvig, og ungdomssejlerne leverede rigtig fine resultater. I den kommende weekend er wayfarersejlerne til ranglistestævne i Middelfart.

Så ja, kapsejladssæsonen er i gang for både joller, flerskrogsbåde og kølbåde, og standeren fra SSS bliver flot repræsenteret til stævnerne – en rigtig god sejlsæson er i gang!

OK-jollesejler Thomas Jacobsen er her fotograferet til “Aarhus Spring Regatta” af Sejlsportsfotograf Peter Brøgger.

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse