J70 nr. 3 er en realitet

12-03-2024

J70 nr. 3 er klar til den kommende sæson

Efter længere tids søgen og forhandling efter en brugt J70ér i god stand er Svendborg Sunds Sejlklub J70ér nr. 3 nu en realitet.

 

Købet er muliggjort af flotte donationer fra:

Friluftsrådet – 100.000,-

Halbergs Familiefond – 75.000,-

DIF/DGI´s foreningspulje – 100.000,-

Fonden for Fynske Bank – 100.000,-

Tusind tak for donationer.

 

Den nye båd er købt brugt og er i god stand.

 

Planen med den nye båd er, at den skal bidrage til at få endnu flere sejlere ud på Svendborg Sund. Det være sig både erfarne sejlere og helt nye sejlere.

Som noget nyt i 2024 udvider sejlerskolen med kurser på J70érne samtidig med at der fortsat er kursus på klubbens sidste H-båd. På grund af stor efterspørgsel på netop at komme med på sejlerskolen, bliver det nu muligt med den nye båd, at udvide tilbuddet med 2 x-tra hold om ugen.

Lige nu bliver der arbejdet på at genskabe sidste års succes med det som vi kalder for “Åben Sejlads”, hvor det er muligt for sejlklubbens J70 sejlere og helt “grønne” sejlere at komme med på vandet i en J70ér på faste tider flere gange om ugen, uden at være en del af en fast besætning.

I Sejlsportsligaen, som sejler i J70, fik Svendborg Sunds Sejlklub sidste år gode placeringer i både 1 og 2 division. Igen i år har klubben hold med i begge divisioner.

Også om onsdagen bliver den nye og de to “gamle” både at finde på Svendborg Sund. Allerede nu har 3 holdt meldt ind, at de er interesseret i at sejle i en J70ér til klubbens onsdagssejlads.

Så når ovenstående bliver plottet ind på et ugeskema, så vil Svendborg Sunds Sejlklubs nu 3 J70ére være på vandet mindst 4 dage om ugen fra midten af april og frem til efteråret.

 

       

 

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse