Godt nyt om Strandgården

19-09-2024

I mange år har omklædnings- og badeforholdene været utidssvarende. Især vores mange ungdomssejlere og voksenjollesejlere har været utilfredse og tålmodige. Nu er der konkret gode nyheder!

Tilbage i 2021 fik Svendborg Sunds Sejlklub bevilliget en 1,0 million i tilskud til det daværende byggeprojekt, som senere hen ikke kunne lade sig realisere. Nu har Kultur- og Fritidsudvalget, Teknik- og Miljøudvalget, Økonomiudvalget og i sidste ende Kommunalbestyrelsen besluttet, at der bevilges og frigives en samlet anlægsbevilling på 1,0 mio. kr. til renovering/etablering af baderum og evt. køkkenfaciliteter på Strandgården og dette finansieres af tidligere bevilget tilsagn på 1 mio. kr. til Svendborg Sunds Sejlklub.

Det er meget glædeligt! Med den ydre rennovering af Strandgården i 2023/2024 og snart bedre omklædnings- og badeforhold løftes de rammerne om vores mange sejlsportsaktiviteter markant.
Endvidere påbegyndes den udskudte lokalplan om kort tid, hvilket gør at vi kan begynde dialogerne om at anvende vestpavillionen mere hensigtsmæssigt, og mere konkret afklare de øvrige behov vi har som forening med råderet til Strandgården og de omkringværende arealer. Selve fornyelsen af en ny langvarig råderetsaftale er også en revision på vej i gennem systemerne. Stille og roligt falder flere og flere puslespilsbrikker på plads.

Aktivitetsmæssigt har 2024 været en flot sæson i SSS for alle udvalg, og sæsonen er slet ikke er slut endnu – vi har jo det fineste efterårsvejr at sejle i – så vi ses forhåbentlig i havnen, i slæbestedet, på sundet eller på Strandgården

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse