God Påske

05-04-2023

Det er blevet forår. Mange er i gang med forårsklargøring af kølbåde på vinterpladsen.

OK-joller, Wayfarerjoller og J70’ere er allerede godt i gang på sundet. J70’erne har fx fællestræning med Thurø Sejlklub.

Og snart ser vi også ungdomssejlernes faste træninger være i gang – det er dejligt med al den aktivitet på sundet ud for Strandgården.

 

Har du bemærket vores nye kampagne: “GÅ TIL SEJLADS i SSS”?

Til kulturnatten i Svedborg d. 28. april placerer vi en optimistjolle og en J70’er på Torvet for at gøre reklame for aktiviteter i Svendborg Sunds Sejlklub.

Vi håber, at kampagnen “GÅ TIL SEJLADS i SSS” giver klubben flere nye aktive og engagerede medlemmer.

I det hele taget ønsker vi i 2023 at flere sejlere får en masse gode oplevelser til søs – sammen i fællesskabet – med frisk luft i naturen – og forhåbentlig nogle oplevelser med rigtig god energi.

Husk også:

  • at snart starter onsdagssejladserne, som er både seriøse, sjove og med hyggelig “aftersailing” – der ses vi!
  • de traditionelle kølbådsstævner allerede er i kalenderen – skal du Alene Rundt i Øhavet og Tåsinge Rundt?
  • Sejlsportsligaen kommer med stort J70 Ligastævne i Kristihimmelfartsferien, hvor SSS har et Elitehold, et Youngsterhold og et Kvindehold med!
  • Fynske Bank Cup i juni er det traditionsrige ungdomsstævne, hvor vi glæder os meget til en weekend med liv og glade dage på land og på vandet.
  • I august er SSS værter for DM i OK-jolle, hvor det bliver spændende om de lokale SSS’ere kan forsvare Danmarksmesterskabet i et det stærke felt.

Det var bare fem af de store oplevelser i 2023, men der er meget mere at glæde sig til … så held og lykke med alle forberedelserne!

Bestyrelsen ønsker hermed alle en rigtig god påske – og vi glæder os til at se mange til standerskifte søndag d. 23. april kl. 15:00 på Strandgården.

 

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse