Sejlerskole i Svendborg Sund Sejlklub.

Sejlerskolen er for dem der måske ikke er vant til at færdes på vandet. Dem der gerne vil lære at sejle en sejlbåd. På kurset lærer du hvad der er op og ned og styrbord og bagbord på en sejlbåd, samt du får grundpakken i at begå sig på vandet. Undervisningen i sejlerskolen foregår i et roligt tempo med en god “tone” ombord, hvor alle kan være med.

Kurset sigter mod at den enkelte sejler kan gå til prøve i den praktiske del af duelighedsprøven – alle har bestået de sidste par år.

Sejlerskolen i Svendborg Sunds Sejlklub benytter klubbens H-både og med erfarne instruktører.

2023 er planen 11 ugers sejlads + 1 uge til prøve. Vi sejler mandage og tirsdage i uge 18-25 og igen i uge 33-36.

Du er velkommen til at deltage i klargøringen af bådene før de skal sættes i vandet. Dette indebærer, at du møder op 1-2 eftermiddage og er med til at gøre bådene klar, sammen med de andre brugere bådene, onsdagskapsejladspigerne og delebådsfolkene og instruktørerne. Ligeledes vil du være med til at klargøre båden før hver lektion så du til sidst vil være i stand til at sejle en tur med ikke sejlkyndige personer.

Prisen for undervisningen er 1500 kroner, som dækker sejlads og en teoribog. Hvis du vil til den praktiske prøve af duelighedsbeviset, så koster det cirka 300 kroner oven i.
Du skal også være medlem af sejlklubben, indmeldelse her https://sss.dk/klubben/bliv-medlem/

Sejlerskolen er fuldt booket for i år

Tilmeld dig sejlerskolen 2023 nedenfor: 

This form is currently closed for submissions.

 

Facebook
Kontakt os
Kontakt os

Kontakt os

Email
Bekræft din e-mail adresse